Zo goed als nieuwe elektrische fietsen

Persoonlijke aandacht voor elke klant

Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Ervaar het elektrisch fietsen

Per dag €25,00
Per weekend €45,00
Garmin fietsnavigatie met verschillende routes door de betuwe €8,00
HUUR EEN ELEKTRISCHE FIETS

Ervaar het gemak van elektrisch fietsen – Huur een elektrische fiets

Bij EV-Center wordt elektrisch fietsen een belevenis. We bieden je niet zomaar een e-bike, maar de juiste. Bij het verhuren ervan komt veel meer kijken dan alleen het overhandigen van de sleutel en de accu. Ze zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Zo verschilt bijvoorbeeld de plek van de motor en accu per model, wat bepalend is voor het fietsgedrag. De een geeft je net dat extra zetje in de rug, terwijl de ander ervoor zorgt dat je stabiel kunt blijven fietsen. En wij weten precies met welk product je welk resultaat behaalt.

Kom je bij ons langs, dan nemen we de tijd voor je. Onder het genot van koffie bespreken we uitgebreid jouw wensen en aan de hand daarvan – en na wat testritjes – bepalen wij welke e-bike het meest geschikt is. Zo streven we er samen naar jouw dagje fietsen zo aangenaam mogelijk te maken. Want we zien je niet alleen graag wegrijden op één van onze huurfietsen, we vinden het vooral belangrijk dat dit er één op maat is.
Wat wij ook belangrijk vinden, is dat jouw fietstocht vlekkeloos verloopt. Daarom bieden we je naast de perfecte e-bike ook fietsroutes, een fietsnavigatie, een volle accu, pechservice voor onderweg én kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een lekkere lunch.

Elektrisch fietsen mag dan minder zwaar zijn, trek in een smakelijke lunch houd je altijd. Bovendien geven we je tips over de mooiste plekjes die de streek rijk is. Want ook de Betuwe heeft geen geheimen voor ons. De eigen auto kun je parkeren bij ons op het terrein, dat gemakkelijk te bereiken is via de A2 en de N320. Op een van de 25 parkeerplekken mag je gerust de hele dag blijven staan. Geen gedoe met parkeren in de binnenstad, dus. Je leest het al. EV-Center biedt meer dan alleen verhuur!

Vragen

Heb je vragen over het huren van een elektrische fiets? Neem dan contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie leggen we je graag alle mogelijkheden uit. Aan de hand van jouw wensen adviseren we je graag over een elektrische fiets.