Zo goed als nieuwe elektrische auto’s

Altijd een luxe uitvoering

Altijd inclusief een laadpas

Nissan Leaf

dag €49,00
weekend €83,00
week €294,00
RESERVEREN

BMW i3

dag €49,00
weekend €83,00
week €294,00
RESERVEREN

Tesla

2 dagen €400,00
week €1200,00
RESERVEREN

Het stille rijden wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren – Huur een elektrische auto

Dat er voordelen zijn verbonden aan het rijden van een elektrische auto, is inmiddels wel bekend. Vooral voor het milieu, omdat een elektrische auto geen CO2 uitstoot en daardoor een stuk schoner is. Maar ook voor de bestuurder zelf. Het stille rijden wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren. Bovendien rijd je met een elektrische auto sneller weg bij het stoplicht, omdat je niet hoeft te schakelen. Maar het belangrijkste voordeel is toch wel dat elektrisch rijden voordelig is. Een auto opladen is namelijk een stuk goedkoper dan een auto voltanken bij een benzinepomp.

Nu hoef je niet meteen een elektrische auto aan te schaffen. Je kunt er natuurlijk ook gewoon een huren. Een Tesla bijvoorbeeld, om een weekend lang de Nederlandse wegen te verkennen. Geen gebrul van de motor, alleen jij (, je partner) en de weg. Of je huurt er een als trouwauto. Want wie zegt dat alleen oldtimers mooi uitkomen op trouwfoto’s? Bovendien rijdt het ook nog eens een stuk fijner.

Juist als je het elektrisch rijden graag alleen een keer wilt beleven, ben je bij EV-Center aan het juiste adres. Bij ons huur je namelijk de nieuwste elektrische auto’s – denk hierbij aan de Tesla, de BMW i3 of de Nissan Leaf -, altijd met een luxe uitvoering.

En waar je bij de aanschaf van een elektrische auto duurder uit bent, is dit bij het huren niet het geval.

EV-Center biedt een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks de luxe uitvoering van de elektrische huurauto’s zijn wij onderaan toch de goedkoopste. Huur je een elektrische auto bij ons, dan krijg je tevens een laadpasje mee waarmee je bij verschillende openbare laadpalen (van FastNed en EV-Box) kunt opladen. Op ons eigen terrein staat ook een laadpaal waar je gebruik van kunt maken.

Vragen

Heb je vragen over het huren van een elektrische auto? Neem dan contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie leggen we je graag alle mogelijkheden uit. Aan de hand van jouw wensen adviseren we je graag over een elektrische auto.