Directeur van EV-Center is Demi Timmermans. Zij is afgestudeerd aan de EuroPort Business School – volgens sommigen dé Business School om klaargestoomd te worden voor het bedrijfsleven.

Al hoefde Demi niet eens echt klaargestoomd te worden. Van jongs af aan zit zij namelijk al in de zaak van haar vader, Ed Timmermans. Passie voor mobiliteit zit in de familie, al drie generaties lang.

Demi Timmermans - EV Center Culemborg - Elektrische fiets

En waar haar vader zich vooral richt op ‘gewone’ auto’s, ligt de interesse van Demi bij elektrisch vervoer en het duurzaam rijden. Zo heeft ze stage gelopen bij een fietsfabrikant en op diverse tweewielerbeurzen gestaan. Bovendien heeft ze les gehad van de meester, bikefitter Jurrian van Jurrian Cycling Consultancy. Jurrian is een van de eerste Nederlanders die in de Verenigde Staten een opleiding bikefitting heeft afgerond en hier een SICI certificering voor heeft ontvangen. Expert kun je hem dus wel noemen.

En Demi nu ook. Als geen ander weet zij welke e-bike geschikt is voor jou en hoe deze perfect af te stellen op jouw lichaam. Wil je dit ervaren? Dan bezoek je EV-Center in Culemborg!

Vragen

Heb je vragen over elektrische vervoer? Neem dan contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie leggen we je graag alle mogelijkheden uit. Aan de hand van jou wensen adviseren we je graag over het elektrisch rijden.