CONCORDIA

Concordia Low Step

PUCH

Bekijk onze collectie
op de site van PUCH

VICTORIA

Bekijk onze collectie
op de site van VICTORIA

Een oer-Hollandse gewoonte

Fietsen is al jaren een oer-Hollandse gewoonte. Dat kan ook niet anders, met een fietsland als het onze. En hoewel de ‘normale’ fiets altijd een vervoersmiddel zal blijven, is het vooral de elektrische fiets die de laatste paar jaar in opmars is gekomen. Niet zo gek, aangezien je er sneller mee kunt fietsen, minder last hebt van tegenwind en langere afstanden af kunt leggen.

Toch heeft het een tijd geduurd voordat de elektrische fiets populair werd onder het grote publiek. Hier kwam verandering in toen de huidige e-bike op de markt kwam. Elektrisch vervoer werd een ware hype! En deze hype heeft geleid tot oneindig veel modellen en types. Leuk, kiezen uit zo veel modellen, maar het wordt er voor jou als klant natuurlijk niet eenvoudiger op. Wij begrijpen best dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Wij gelukkig wel.

En daarom helpen we jou maar al te graag met de aanschaf (of het leasen) van een elektrische fiets. EV-Center is gespecialiseerd in e-bikes. We kennen de (nieuwste) modellen, weten welke fiets bij welk type fietser past en hoe een model perfect afgesteld kan worden op jouw lichaam. Met onze productkennis, jouw wensen en de nodige tijd én testritjes behalen we uiteindelijk het gewenste resultaat: een e-bike die voor jou gemaakt is.

Toch liever een elektrische fiets huren?

Kom bij ons langs, dan nemen we de tijd voor je. Onder het genot van koffie bespreken we uitgebreid jouw wensen en aan de hand daarvan – en na wat testritjes – bepalen wij welke elektrische fiets het meest geschikt is. Zo streven we er samen naar jouw dagje fietsen zo aangenaam mogelijk te maken.